logo

Huiskamer-reading voor vrijgezellenfeest of verjaardag

aurareading leiden vrijgezellenfeest huiskamersessie

Om een belangrijke levensgebeurtenis op een bijzondere manier te vieren, is het mogelijk om een huiskamersessie te organiseren met vrienden of vriendinnen. Dit kan bijvoorbeeld als verjaardagscadeau, als vrijgezellenfeest of het kan gewoon een keer leuk zijn om met een paar vriendinnen een reading te krijgen.

Iedereen krijgt een korte reading, waarbij het mogelijk is om een vraag te stellen over een persoonlijk thema van dat moment. Soms ontdekken we een groepsthema. Tijdens zo’n middag of avond kan worden gewerkt met de kracht en energie van de groep.

Het is mogelijk om af te spreken bij Praktijk Lavendeltuin of ik kan naar een gewenste locatie komen. In dat geval reken ik reiskosten en reistijd. De kosten zijn 75,- per uur. Een huiskamerreading duurt meestal één tot twee uur.

Mijn naam is Marianne de Hoest. Ieder mens kan door verdieping en bewustwording zijn of haar kracht vinden. Dit is het uitgangspunt binnen mijn werk. Vanuit liefde voor jezelf kun je gemakkelijker uitreiken naar de ander.